Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

    Η βιομηχανια επιπλων στην Ιταλια και ειδικοτερα των επιπλων κουζινας εχει αναπτυχθει ραγδαια σε σχεση με τις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες.Αυτο συνεπαγεται οτι τα Ιταλικα επιπλα ειναι αρτιοτερα σε φινιρισμα και ποιοτητα σε συγκριση με οποιοδηποτε αντιγραφο τους.
    Επισης τα Ιταλικα επιπλα συνοδευονται με τα αναλογα διαπιστευτηρια και την εγγυηση της εκαστοτε εταιρειας.Για αυτο ο αγοραστης πρεπει να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικος και να ζητα τα διαπιστευτηρια της Ιταλικης εταιρειας της οποιας επιλεγει επιπλα ,διοτι δυστυχως στην εποχη μας παρατηρουνται πολλα φαινομενα παραπλανησης απο επιτηδειους εμπορους.
     Το καταστημα μας συνεργαζεται με αξιολογες Ιταλικες εταιρειες και αντιπροσωπευει καποια απο τα καλυτερα εργοστασια παραγωγης επιπλων στην Ιταλια.
     Παραλληλα η πολλων χρονων κατασκευαστικη μας εμπειρια μας καθιστα ικανους να δινουμε λυσεις σε οποιοδηποτε προβλημα προκυπτει και να φερνουμε εις περας το μονταρισμα και τη σωστη τοποθετηση των προιοντων.
  Και ολα αυτα στην καλυτερη δυνατη τιμη εφοσον τα ιδιοκτητα καταστηματα μας , μας δινουν τη δυνατοτητα να παρεχουμε ποιοτητα σε πολυ καλες τιμες.